Kozmetični salon Jasmina

Profesionalna nega za vas

DARILNI BONI

Darilni boni so odlična izbira, s katerimi lahko obdarite svoje najdražje in jim s tem podarite čudovite trenutke v našem salonu, kjer jih bomo razvajali in se potrudili, da se bodo počutili nebeško. Da bi razveselili vaše najdražje, prijatelje, starše, sorodnike ob različnih priložnostih ali praznovanjih, jim lahko kupite darilni bon za različne vrste razvajanja v kozmetičnem salonu Jasmina.

VAM BONE POŠLJEMO NA DOM?

Zavedamo se vaše bitke s časom, zato vam po vaši želji darilne bone pošljemo tudi na dom. V primeru, da vam darilne bone pošljemo po pošti, nam vaše želje in podatke sporočite po telefonu ali nam pišite po elektronski pošti. (Plačilo po povzetju)

HAVAJSKA MASAŽA

Naše življenje postaja vse hitrejše in le redko kdaj si vzamemo čas za sprostitev, ki smo je še kako potrebni.

Zaradi vse več stresnih trenutkov, ki nam zavirajo tek življenja, vam priporočamo havajsko masažo. Izognite se vsakdanjim stresnim trenutkom in si privoščite havajsko masažo, katera deluje sproščajoče na telo in duha, v ritmu havajskega rituala. Havajska masaža je masaža celotnega telesa, pri kateri se telo osvobodi stresa, strahov in krčevite napetosti ob havajski glasbi.

Ponudba naših celotnih storitev!